Hytteleie for Nordea-pensjonister

Smittereduserende tiltak

Som et smittereduserende tiltak forplikter du som leietager deg til følgende:

  1. Alle leietagere må ta med tørkepapir og egne kluter til rengjøring og vi anbefaler at du tar med egne hodeputer i tillegg til sengetøy.
  2. Når du ankommer hytta skal du vaske alle dørhåndtak og håndtak på kjøkkeninnredning med såpe og vann for din egen sikkerhet.
  3. Du må være ekstra grundig i forbindelse med utvask. I tillegg til ordinær rengjøring (støvtørking, støvsuging, vask av bad og alle gulv) skal alle dørhåndtak og håndtak på kjøkkeninnredning vaskes grundig med såpe og vann.

Hyttestyret


 

Finansforbundet i Nordea Oslo eier 8 hytter og en leilighet i Norge, samt en leilighet i Spania. Alle hyttene og leilighetene har god standard og kan leies av både ansatte og pensjonister i Nordea.

Fra retningslinjene:

«Alle ansatte i Nordea-konsernet og pensjonister kan søke om å leie hyttene og leilighetene. Medlemmer i Finansforbundet som er ansatt i Nordea-konsernet med fysisk plassering i Oslo og gamle Akershus er prioritert og kommer foran andre søkere. 

Restplasser etter trekningene kan bestilles av alle ansatte og pensjonister. Informasjon om når dette er mulig vil bli gitt på intranettet. »

Last ned PDF med priser, informasjon, retningslinjer for leie etc. (oppdatert 23. mars 2022)

 

Hytteadministrasjonen er satt ut til Cabinweb AS. Hyttesystemet er en selvbetjeningstjeneste som kan nå nås på adressen:

https://app.cabinweb.no/no/login/company/finansforbundet-i-nordea

NB! Tjenesten fungerer best i nettleseren Google Chrome. Tjenesten kan også brukes utenfor Nordeas nettverk.

Første gangen klikker du på «Glemt passord» og får tilsendt ditt passord. Har du aldri benyttet tidligere versjoner av hyttebestilling klikker du på «Ny bruker».

 

Kontaktinformasjon

Hyttene
Du finner informasjon om de forskjellige hyttene i hyttesystemet. For ytterligere spørsmål om den enkelte hytten må hytteverten kontaktes.

Bestillingsløsningen
Har du spørsmål til selve bestillingsløsningen kan du kontakte Cabinweb AS på:

Hyttestyret
For spørsmål om retningslinjer etc. kan du kontakte hyttestyret på adressen hytter@nordea.com.

Henvendelser om hyttene skal ikke lenger rettes direkte til Finansforbundet i Nordea.

Tips: Utenfor skoleferier er mange hytter ledige også på kort varsel.